John van Ierland

WOORDMAGIE

 

KASSEIEN

Freek Mulder, een Jordanese schelm die in de jaren zestig aan de armoede wilt ontsnappen, ondervindt in zijn zoektocht naar een eter bestaan dat diefstal alleen maar tot drama leidt. Hij betert zijn leven en gaat aan de slag als stratenmaker, als specialist in het leggen van kasseien. Voor even is er rust, maar het zekere bestaan begint hem te benauwen en hij kiest voor de onvoorspelbare vrijheid van zijn fiets. In België ontmoet hij Charlotte, zij wordt zijn geheime liefde en gids in zijn nieuwe leven dat hem begint toe te lachen. Hij begint naam te maken als renner van klassiekers maar echt doorbreken doet hij niet, omdat hij weigert mee te doen aan de befaamde Noord-Franse rit over kasseien.

 

De roman 'Kasseien' wordt gevormd door het maken van keuzes. Freek moet kiezen tussen het ontsnappen aan de armoede of blijven in zijn geliefde Jordaan. Hij moet kiezen tussen vrijheid en zekerheid, tussen simpel en veeleisend, tussen liefde en vriendschap, opgeven en doorgaan, het leven en de dood.

Het is als een keuze tussen asfalt en kasseien.

 

zie ook de trailer van Kasseien: Kasseien op Youtube

 

ISBN:

NUR:

Auteur:

Release:

Vorm:

Druk:

Formaat:

Pagina's:

Binnenwerk:

Omslag:

Prijs:

Verzendkosten:

Actie:

978-90-825163-2-6

489

John van Ierland

28 februari 2018

Roman

1e druk

230*150 mm

384

Grijswaarden

full-color

€ 19,95 (tot 28 februari €17,50)

€ 0,- (in Nederland)

Tot 28 februari 2018 kunt u intekenen op het boek. U krijgt dan een genummerd exemplaar van de gelimiteerde eerste druk. Het boek is voorzien van de handtekeningen van de auteur en monsier Parijs-Roubaix Roger de Vlaeminck. Het boek wordt op 29 februari gratis (in Nederland) naar u verzonden, voor België hanteren we de verzendkosten minus € 3,80 (de kosten voor Nederland).

U kunt ook aanwezig zijn bij de release, een boekpresentatie, theaterstuk en wielercafé ineen. Met zang, vertellingen en toneel. In samenwerking met onder andere Roger de Vlaeminck, Jacques Hanegraaf, Rini Wagtmans, Henny Marinus, Gré Knetemann eva. boeken kan op www.demaagd.nl

Copyright Woordmagie 2018