John van Ierland

WOORDMAGIE

 

Een luxe uitvoering

hier kunt u voorintekenen

Een biografie over een van de meest smaakvolle Nederlandse wielrenners ooit en een anekdotisch verhalenboek in één. Heroïsch, eerlijk en vol oprechte humor, zoals het in het wielrennen hoort te gaan. Een boek waarin grote namen hun steentje bijdragen zoals Bernard Hinault, Jean-Marie Le Blanc, Barry Hoban, Sean Kelly, Jeroen Blijlevens, Ard Schenk, Reinier Paping en Francesco Moser. Het boek wordt geschreven door John van Ierland, auteur van vele boeken waaronder een tiental over wielrennen waarin hij zijn sporen meer dan heeft verdiend.

 

Dit intekenformulier is voor de speciale uitvoering van het boek in het formaat van 15 * 23 cm, een hardcover met foto’s in een gelimiteerde, genummerde en gesigneerde oplage van 200 stuks. Na intekenen ontvangt u het boek voor €24,95, en een uitnodiging voor de presentatie van het boek waar het boek met handtekeningen wordt overhandigd. (indien u niet bij de presentatie aanwezig kunt zijn wordt het boek u toegezonden). U ontvangt na intekening, een factuur voor het aantal bestelde boeken.

ISBN:

NUR:

Auteur:

Release:

Vorm:

Druk:

Formaat:

Pagina's:

Binnenwerk:

Omslag:

Prijs:

Verzendkosten:

Voorraad:

978-90-825163-0-2

489

John van Ierland

september 2017 (verwacht)

Geromantiseerde biografie

1e druk

230*150 mm

340

Grijswaarden met foto's

full-color hardcover

€ 24,95

€ 3,65 (in Nederland)

voorintekenen

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Door dit bericht te verzenden gaat u akkoord met de aanschaf van het hierboven aantal boeken 'Luxe uitvoering De Karst'. U krijgt via de e-mail bericht omtrent de betaling en de uitreiking van de boeken.  Wij danken u voor de aanschaf.

 

Gerben Karstens en John van Ierland

Copyright Woordmagie 2017